Fire Joker

Tamburele pot fi aprinse în orice moment în Fire Joker. Potriviți trei simboluri de-a lungul oricărei linii de plată pentru a obține un câștig. Diabolicul Fire Joker servește ca simbol Wild care poate apărea în orice poziție pe toate cele trei role. El va înlocui orice simbol pentru a ajuta la crearea combinațiilor câștigătoare. Declanșează funcția Respin of Fire atunci când simbolurile stivuite apar pe oricare două role fără linii de plată câștigătoare. Se acordă apoi o reînvârtire gratuită pe a treia rolă! Simbolurile stivuite rămân pe loc în timpul reînvârtirii. Rotiți roata multiplicatorilor când toate pozițiile rolei sunt umplute cu același simbol, unde vă puteți aprinde câștigul total de până la x10!

Simbolurile de la Păcănele Fire Joker

“Fire Joker” este un joc slot popular dezvoltat de Play’n GO, care combină elementele clasice ale păcănelelor cu o tematică modernă și plină de energie. Jocul are o grilă simplă de 3×3 și include următoarele simboluri:

  • Jokerul de Foc (Fire Joker): Acesta este simbolul wild al jocului și poate înlocui orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare.
  • Șeptari (Sevens): Simbolurile cu numărul 7 sunt, de obicei, printre cele mai valoroase în jocurile de păcănele și aduc câștiguri considerabile.
  • Stele: Un alt simbol tradițional, stelele oferă, de asemenea, plăți mari când sunt aliniate pe o linie de plată.
  • Bar: Simbolul Bar este un alt clasic în jocurile de slot și aduce câștiguri medii.
  • Fructe: Ca în multe păcănele clasice, “Fire Joker” include o varietate de fructe, cum ar fi prune, lămâi, cireșe și struguri. Acestea sunt simboluri cu plăți mai mici.
  • X: Simbolul X este cel mai puțin valoros din joc, dar încă oferă un câștig atunci când sunt aliniate trei pe o linie de plată.

Pe lângă aceste simboluri standard, “Fire Joker” include și funcții speciale precum “Respin of Fire”, care se activează când role adiacente sunt umplute cu același simbol, și o roată bonus numită “Wheel of Multipliers”, care poate multiplica câștigurile cu până la 10 ori. Aceste caracteristici adaugă un nivel suplimentar de entuziasm și potențial de câștig la joc.

Cum să joci Fire Joker?

Fire Joker este un joc de sloturi gratuit la temperaturi ridicate, cu trei role și cinci linii de plată. Vei trece peste jarul strălucitor pentru a avea șansa de a te juca? Simțiți căldura oriunde și oriunde doriți, deoarece Fire Joker este disponibil pentru a juca pe computer desktop, mobil și tabletă. Designul prezintă culori calde într-un aspect de trei câte trei, care este un fundal pentru batoane, cireșe, lămâi, 7 norocoși, clopoței și simboluri X. Coloana sonoră este plină de energie și îți va da o dorință arzătoare de a merge pentru ea și de a câștiga mare.

Liniile de plată sunt compuse din trei plăți orizontale, împreună cu două diagonale. Scopul jocului este de a alinia simboluri potrivite și de a câștiga premii uimitoare. Controalele de care aveți nevoie pentru a juca și pentru a seta toți parametrii după bunul plac sunt în partea de jos a ecranului. Există un control pentru sunet – doar faceți clic pentru a-l porni sau dezactiva. Roțile din stânga jos prezintă o altă modalitate de a controla sunetul, împreună cu facilități simple pentru a ajusta automat pariurile sau pentru a seta bara de spațiu să se rotească.

Informații importante, cum ar fi pariul total și câștigurile dvs., sunt afișate în partea de jos a ecranului. Chiar deasupra acesteia se află o serie de butoane pe care se poate face clic cu ușurință pentru a crește sau a micșora pariul. Jocul se va încinge puțin atunci când o combinație de trei simboluri potrivite formează o linie fie în diagonală, fie pe orizontală. Când aliniați simbolurile, acestea izbucnesc în flăcări, ceea ce este palpitant vizual, iar premiile sunt și ele palpitante. Pentru o emoție și mai mare condusă de infern, Fire Joker oferă jucătorului oportunitatea de a câștiga un pariu uimitor de 800 de ori mai mare decât cel inițial. Este un joc simplu, care încă îți oferă șansa de a lupta cu focul cu foc în flăcări.

Jocuri populare