5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot este un slot video colorat care rulează pe platforma software Euro Games Technology. Pe lângă numeroasele simboluri de fructe și șapte tradiționale, jocul are și un simbol stea aurie care funcționează ca simbol scatter.Înainte de a juca, vă încurajăm să selectați pariul preferat. Dimensiunea minimă și maximă a monedei este de 1. Cu toate acestea, puteți alege între 5 pariuri prestabilite situate direct sub rolele slot machine. Butoanele de pariu dublează ca startul, așa că de îndată ce ați apăsat pe una dintre ele, rolele vor începe să se rotească.

Pentru a repeta pariul, faceți clic pe butonul verde „Start” din colțul din dreapta. Jocul are 5 linii de plată fixe. Butonul Autoplay vă permite să rotiți rolele de un anumit număr de ori fără întrerupere. Dacă doriți să vă măriți câștigurile, puteți selecta funcția Gamble făcând clic pe butonul Gamble. Va trebui să ghiciți culoarea cardului alegând „Negru” sau „Roșu”. Când ghiciți culoarea cardului, suma se dublează, după care un nou card apare cu fața în jos pe ecran. Cu toate acestea, dacă ghiciți greșit, jocul s-a încheiat și suma pariată este pierdută. De asemenea, puteți opri singur jocul și puteți colecta câștigurile făcând clic pe butonul „Colectează”.

Temă Și Grafică

EGT Interactive a lansat în repetate rânduri produse de jocuri de calitate, iar 5 Dazzling Hot nu face excepție. Vei găsi un fundal excelent în tonuri de roșu, un panou de control cu ​​toate butoanele necesare situat chiar sub role, precum și o coloană sonoră excelentă a jocului care nu te va lăsa să te plictisești nici măcar un minut. Componenta grafică și vizuală de aici sunt la cel mai înalt nivel. În același timp, nu trebuie să descărcați niciun program terță parte, iar jocul nu încetinește deloc. 5 Dazzling Hot este un joc frumos cu o temă clasică de cazinou. Are o volatilitate scăzută și este potrivit atât pentru începătorii, cât și pentru obișnuiții cazinourilor online.

Linii Și Bonusuri

În 5 Dazzling Hot vei avea 5 linii active, care îți vor oferi șanse excelente de a face combinații câștigătoare la fiecare dintre rotiri. Pentru a obține o plată, trebuie să prindeți 3 simboluri într-una dintre linii. Acordați atenție celor șapte – acesta este cel mai bun simbol din 5 Dazzling Hot. Pentru 5 astfel de pictograme puteți obține până la 100.000 de monede.

5 Dazzling Hot oferă jucătorilor funcții suplimentare extraordinare care le permit să câștige mai des și să facă jocul și mai interesant: acestea sunt Scatters, jackpot-uri și o opțiune de dublare. Scatter, care este reprezentat de o stea, nu depinde de liniile active. 3 astfel de pictograme oriunde pe terenul de joc vă vor aduce până la 200 de monede, 4 – până la 1000 și 5 – până la 5000. După fiecare combinație colectată, puteți încerca să vă dublați plata. Un al doilea ecran se va deschide în fața ta, unde va trebui să ghicești culoarea cardului – roșu sau negru. Făcând alegerea corectă, îți vei dubla câștigurile; altfel te vei întoarce la jocul de bază fără nimic. În cele din urmă, vă va aștepta un jackpot pe 4 niveluri, care poate fi câștigat în timpul funcției bonus.

Jocuri populare